Diensten

Paarden

Dierenartsenpraktijk Haarle is een praktijk waar u terecht kunt met alle dagelijkse gezondheidsproblemen van uw paard. Maar uiteraard ook voor preventieve zorg zoals bijvoorbeeld vaccinaties, ontwormen op maat en gebitsbehandelingen.

Dit alles kan zowel bij uw paard op stal als ook op de kliniek. Er is ruime parkeergelegenheid voor trailers!
Voor de opnamepatiënten zijn er lichte, ruime stallen, paddocks en een trainingsmolen aanwezig. Bij langdurig verblijf is eventueel weidegang mogelijk.

Wat kunt u van mij als “Erkend Paarden Dierenarts” o.a. verwachten?Lees meer

Gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Haarle is een 1e-lijnspraktijk voor gezelschapsdieren.
Een kleine, rustige praktijk.
Altijd op afspraak dus geen lange wachttijden of volle wachtkamer.Lees meer

Tandheelkunde

Een gezond gebit, voor uw plezier en dat van uw paard!

Een goede gebitsverzorging is essentieel om uw paard gezond te houden. Door middel van een periodieke behandeling van het paardengebit kan de mond pijnvrij en in balans blijven. Dit is noodzakelijk om goed te kunnen eten en de juiste conditie te behouden.Lees meer

Embryotransplantatie

Voortplantingspraktijk Paard is gespecialiseerd in merriebegeleiding en embryotransplantatie op maat. Wij verschaffen tweede- en derdelijns diergeneeskunde op het gebied van de gynaecologie.
We zijn uitgerust om op locatie een embryo te spoelen en over te plaatsen in een draagmerrie. In samenwerking met Dierenartsenpraktijk Haarle bieden we deze dienst op locatie aan.
Uw merrie kan op de gebruikelijke manier begeleid en geïnsemineerd worden. Voor de embryospoeling maken we dan een afspraak op de locatie bij Dierenartsenpraktijk Haarle.Lees meer

Fysio-en osteopathie

PAARDENOSTEOPATHIE-DIERFYSIOTHERAPIE

Makkelijk bewegen is niet altijd vanzelfsprekend.

Wanneer de balans verstoord is kan de paardenosteopaat-dierenfysiotherapeut,
de specialist in bewegen, uitkomst bieden.Lees meer

Spoeddiensten

Om ervoor te zorgen dat er altijd een dierenarts beschikbaar is in geval van nood, werken wij tijdens de spoeddiensten samen met Dierenkliniek Hellendoorn Nijverdal. Dit geldt zowel voor de paarden als ook voor de gezelschapsdieren.

Het zal uiteraard zo zijn dat u zoveel mogelijk eerst uw eigen dierenarts aan de telefoon krijgt. Dit zorgt voor gemakkelijk overleg en tevens een goede overdracht van de gegevens van uw dier. Indien noodzakelijk zal de dierenarts u doorverwijzen naar de dienstdoende collega.Lees meer